Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

210 67 93 904

Δευτέρα έως Παρασκευή
από 09:00 έως 17:00,
εκτός τις αργίες

info@contournextwin.gr

210 67 93 904

info@contournextwin.gr

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Η προστασία και η ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων είναι σημαντικά για την Ascensia. Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων σας πληροφορεί με ποιόν τρόπο συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε, μοιραζόμαστε και προστατεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, και μαζί με τους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας, εφαρμόζεται κατά την περιήγησή σας στην Ιστοσελίδα www.contournextwin.gr.

Η Ιστοσελίδα μας λειτουργεί από την εταιρεία «Ascensia Diabetes Care Ελλάς ΑΕ» (εφεξής: «Ascensia»), η οποία εδρεύει στην Λεωφ. Βουλιαγμένης 114, 166 74, Γλυφάδα, Αττική, Ελλάδα, η οποία είναι υπεύθυνη επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων που υπόκεινται σε επεξεργασία μέσω αυτής της Ιστοσελίδας. H Ascensia είναι μια θυγατρική της Ascensia Diabetes Care Holdings AG, που εδρεύει στην Ελβετία.

Παρακαλούμε διαβάστε την παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων για να κατανοήσετε πώς η Ascensia μπορεί να επεξεργαστεί τα προσωπικά δεδομένα σας που παρέχονται μέσω αυτής της Ιστοσελίδας.

ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ

1. Συλλογή Προσωπικών Δεδομένων

2. Πληροφορίες Σχετικά με την Υγεία Σας

3. Μάρκετινγκ

4. Διαβίβαση Των Προσωπικών Σας Δεδομένων

5. Αποθήκευση Των Προσωπικών Σας Δεδομένων

6. Διατηρώντας τα Προσωπικά Σας Δεδομένα Ασφαλή

7. Χρήση Cookies

8. Google Analytics

9. Αποκλεισμός των Cookies

10. Παιδιά

11. Άσκηση των Δικαιωμάτων σας

12. Σύνδεσμοι σε Άλλες Ιστοσελίδες

13. Αλλαγές στη παρούσα Πολιτική

14. Επικοινωνία

1. Συλλογή Προσωπικών Δεδομένων

Δεν απαιτείται να παρέχετε προσωπικά δεδομένα ως προϋπόθεση για τη χρήση της Ιστοσελίδας μας. Όπου υποβάλλετε προσωπικά δεδομένα σε εμάς, η Ascensia θα επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα για τους παρακάτω σκοπούς:

  • Επικοινωνίες μέσω της Ιστοσελίδας μας:  Εάν κάνετε κάποια εγγραφή ηλεκτρονικά ή συμπληρώνετε μια ηλεκτρονική φόρμα, όπου επικοινωνείτε μαζί μας για μια ερώτηση ή ένα αίτημα, καθώς και σε παρόμοιες καταστάσεις στις οποίες έχετε επιλέξει να μας παρέχετε τις πληροφορίες σας, θα επεξεργαζόμαστε τις πληροφορίες αυτές για να ανταποκρινόμαστε στο αίτημά σας ή να σας παρέχουμε υπηρεσίες στα πλαίσια της τεχνικής υποστήριξης και εξυπηρέτησης πελατών.
  • Προϊόντα ή Υπηρεσίες που ζητάτε: Σε περίπτωση που ζητάτε ένα προϊόν ή μια υπηρεσία από εμάς, θα συλλέξουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για να επεξεργαστούμε το αίτημά σας. Οι διανομείς μας μπορεί επίσης να μοιραστούν μαζί μας προσωπικά δεδομένα που εσείς τους παρέχετε όταν αγοράζετε ένα προϊόν της Ascensia ή άλλως επικοινωνείτε μαζί τους μετά από μια αγορά.

Όταν επικοινωνείτε μαζί μας μέσω της Ιστοσελίδας μας ή ζητάτε ένα προϊόν ή μια υπηρεσία, οι τύποι πληροφοριών που μπορεί να συλλέξουμε από εσάς περιλαμβάνουν: το όνομά σας, το φύλο, την ημερομηνία γέννησής σας, τη διεύθυνση, τα στοιχεία επικοινωνίας σας, συμπεριλαμβανομένου του email σας, και λεπτομέρειες που αφορούν την επικοινωνία σας μαζί μας ή του αιτήματός σας.

  • Εγγραφή στο πρόγραμμα επιβράβευσης Contour Next Win: Εφόσον εγγραφείτε στο πρόγραμμα επιβράβευσης Contour Next Win, θα συλλέξουμε το ονοματεπώνυμο σας, το τηλέφωνο σας, την διεύθυνση κατοικίας σας, την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, δεδομένα που αφορούν την χρήση προϊόντων Contour και, στην περίπτωση που αιτείστε αναβάθμιση του προγράμματος σας, πληροφορίες σε σχέση με τον τύπο του διαβήτη σας που περιλαμβάνονται σε σχετική γνωμάτευση και/ή συνταγή ιατρού. Επίσης, εφόσον κατά την εγγραφή σας στο πρόγραμμα επιβράβευσης δηλώσετε ότι επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερωτικό υλικό από την Ascensia σχετικά με τα προϊόντα και τα νέα μας μέσω email και SMS, θα συλλέξουμε την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου.
  • Εγγύηση Προϊόντος: Συλλέγουμε πληροφορίες που μας παρέχετε όταν καταχωρείτε μια εγγύηση (συμπεριλαμβανομένων των καρτών εγγύησης που μας αποστέλλετε μέσω email) για ένα προϊόν που έχετε λάβει από εμάς.
  • Πληροφορίες Σχετικά με τη Συσκευή σας: Όταν χρησιμοποιείτε την Ιστοσελίδα μας, θα λαμβάνουμε αυτόματα τεχνικές πληροφορίες, όπως το όνομα του παρόχου υπηρεσιών διαδικτύου, την ιστοσελίδα που χρησιμοποιήσατε για να συνδεθείτε στη δική μας Ιστοσελίδα, τις ιστοσελίδες που επισκέπτεστε από τη δική μας Ιστοσελίδα, τον τύπο της συσκευής που χρησιμοποιείτε, ένα μοναδικό αναγνωριστικό συσκευής (όπως ο αριθμός ΙΜΕΙ της συσκευής σας, η διεύθυνση MAC της διεπαφής ασύρματου δικτύου της συσκευής, ή ο αριθμός κινητού τηλεφώνου που χρησιμοποιείται από τη συσκευή, πληροφορίες για το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας), το λειτουργικό σας σύστημα και τον αριθμό έκδοσης λογισμικού, τη διεύθυνση ΙΡ, τον τύπο προγράμματος περιήγησης (browser) που χρησιμοποιείτε, τον κωδικό χώρας και γλώσσας και τη ρύθμιση της ζώνης ώρας. Δεν χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες αυτές για να αναγνωρίσουμε ή εντοπίσουμε οποιοδήποτε άτομο.
  • Αιτούντες Εργασία: Επίσης συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα εφόσον κάνετε αίτηση για μια θέση εργασίας στην Ascensia ή σε οποιονδήποτε όμιλο εταιριών της Ascensia. Κρατάμε τις αιτήσεις των μη επιτυχόντων για μέχρι και 12 μήνες.

2. Πληροφορίες Σχετικά με την Υγεία Σας

Όποτε ζητάτε ένα προϊόν ή μια υπηρεσία από εμάς και όταν ζητάτε να εγγραφείτε στο πρόγραμμα επιβράβευσης Contour Next Win ή να αναβαθμίσετε το πρόγραμμά σας, συμπληρώνετε μια ηλεκτρονική εγγραφή ή μια ηλεκτρονική φόρμα επικοινωνίας ή όταν επικοινωνείτε μαζί μας σχετικά με κάποιο ερώτημα ή αίτημά σας μπορεί να χρειάζεται να μας παρέχετε πληροφορίες σχετικές με την υγεία σας, ώστε να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στην επικοινωνία ή το αίτημά σας, ή να μας βοηθήσετε να παρέχουμε εξυπηρέτηση προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας. Αυτές οι πληροφορίες σχετικά με την υγεία σας μπορεί να περιλαμβάνουν: τον τύπο του διαβήτη σας, το θεραπευτικό σας σχήμα, λεπτομέρειες του μετρητή σακχάρου αίματος και άλλων συσκευών σας, και τη συχνότητα μέτρησής σας.

Κατά κανόνα, θα ζητήσουμε τη ρητή σας συγκατάθεση για την επεξεργασία των πληροφοριών σχετικά με την υγεία σας, όπως περιγράφεται στην παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, την οποία μπορείτε να ανακαλέσετε ανά πάσα στιγμή επικοινωνώντας μαζί μας στο: privacy@ascensia.com.

Λόγοι Επεξεργασίας των Προσωπικών σας Δεδομένων

Για να μπορούμε να εκτελέσουμε τη σύμβαση μεταξύ εσάς και εμάς, για την επιδίωξη έννομων επιχειρηματικών μας συμφερόντων καθώς και για στατιστικούς σκοπούς, μπορεί να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για:

  • να επεξεργαζόμαστε οποιοδήποτε αίτημα σας υποβάλετε για ένα προϊόν ή υπηρεσία μας
  • να μπορούμε να ανταποκρινόμαστε σε κάποιο ερώτημα ή άλλο αίτημα σας που υποβάλετε όταν επικοινωνείτε μαζί μας μέσω της Ιστοσελίδας μας, συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης και εξυπηρέτησης πελατών
  • να σας εγγράφουμε ως μέλος στο πρόγραμμα επιβράβευσης Contour Next Win, ώστε να απολαμβάνετε όλα τα προνόμια που το πρόγραμμα αυτό σας παρέχει
  • να συνεχίζουμε να αναπτύσσουμε, να δοκιμάζουμε και να βελτιώνουμε την Ιστοσελίδα μας, συμπεριλαμβανομένου του να προσφέρουμε νέες λειτουργίες και δυνατότητες
  • να κατανοούμε καλύτερα τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδράτε με την Ιστοσελίδα μας, συμπεριλαμβανομένων των λειτουργιών και των δυνατοτήτων, και να διασφαλίσουμε ότι το περιεχόμενο παρουσιάζεται με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο, και
  • να σας δίνουμε τη δυνατότητα να συμμετέχετε σε διαδραστικές λειτουργίες της Ιστοσελίδας μας όταν αποφασίζετε να κάνετε κάτι τέτοιο

Για την επιδίωξη των έννομων επιχειρηματικών συμφερόντων μας σχετικά με την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών μας, και όπου απαιτείται, με βάση τη δική σας συγκατάθεση, μπορεί να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για:

  • να σας προσκαλούμε να συμμετέχετε σε έρευνες αγοράς ή άλλες ενέργειες προώθησης και μάρκετινγκ αναφορικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, συμπεριλαμβανομένων και αυτών που γίνονται σε συνδυασμό με συνεργάτες μας τρίτους
  • να σας κάνουμε προτάσεις και να σας δίνουμε συμβουλές για προϊόντα και υπηρεσίες που μπορεί να σας ενδιαφέρουν, όπως περιγράφετε παρακάτω στην ενότητα «Μάρκετινγκ», και
  • να μετρούμε και να κατανοούμε την αποτελεσματικότητα των διαφημίσεων μας και να λαμβάνετε σχετικές διαφημίσεις

Προκειμένου να συμμορφωνόμαστε με τις υποχρεώσεις μας που απορρέουν από την εφαρμοστέα νομοθεσία και κανονισμούς, μπορεί να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα:

  • όπως απαιτείται, σε περίπτωση που χρειαστεί να εκδώσουμε κάποια ειδοποίηση ασφαλείας ή να προβούμε σε σχετική διορθωτική ενέργεια για κάποιο από τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας.
  • για να αναφέρουμε περιστατικά αναφορών ανεπιθύμητων ενεργειών στις εθνικές αρχές που είναι υπεύθυνες για τα ιατροτεχνολογικά προϊόντα.

Για λόγους δημοσίου συμφέροντος στον τομέα της δημόσιας υγείας σχετικά με τις ιατρικές συσκευές, για να διεξάγουμε επιστημονική έρευνα και/ή για τους νόμιμους επιχειρηματικούς μας σκοπούς, μπορεί να χρησιμοποιήσουμε και να αποκαλύψουμε σε ερευνητές τρίτους, στατιστικές, συγκεντρωτικές, ανώνυμες ή μη προσωπικά ταυτοποιήσιμες/ψευδονυμοποιημένες πληροφορίες για τους παρακάτω σκοπούς:

  • τον καθορισμό και τη βελτίωση ζητημάτων που αφορούν την αποτελεσματικότητα των τεχνικών διαχείρισης του διαβήτη, θεραπευτικά σχήματα, σχήματα φροντίδας, και κόστη
  • την έρευνα και αξιολόγηση του τρόπου παροχής και χρήσης των προϊόντων και υπηρεσιών μας
  • Την αξιολόγηση της απόδοσης, της απήχησης και της εμπειρίας χρήσης των προϊόντων και υπηρεσιών μας (συμπεριλαμβανομένων αυτών βάσει δημογραφικών χρήστη, όπως η γεωγραφία)

Στη βάση της δικής σας συναίνεσης, μπορεί να επεξεργαζόμαστε πληροφορίες σχετικά με την υγεία σας (όπως αποτυπώνεται στην παραπάνω ενότητα «Πληροφορίες Σχετικά με την Υγεία σας») για να μπορούμε να ανταποκρινόμαστε σε ένα ερώτημα ή άλλο αίτημά σας προς εμάς όταν επικοινωνείτε μαζί μας μέσω της Ιστοσελίδας μας, ή για να μας βοηθήσετε να κατανοήσουμε τις ανάγκες σας ώστε να μπορούμε να ανταποκρινόμαστε καλύτερα στις ανάγκες σας, συμπεριλαμβανομένων και οποιωνδήποτε θεμάτων σχετίζονται με τη χρήση σας της εφαρμογής μας Contour Diabetes App.

3. Μάρκετινγκ

Ενδέχεται να επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που πιστεύουμε ότι μπορεί να σας ενδιαφέρουν ή είναι παρόμοια με αυτά που έχετε ήδη αποκτήσει ή ρωτήσει σχετικά.

Ενδέχεται να λάβετε κάποια επικοινωνία από εμάς, την Ascensia Diabetes Care Holdings AG, έναν διανομέα των προϊόντων Ascensia, ή έναν από τους επιλεγμένους συνεργάτες μας, ανάλογα με το που έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας για να λαμβάνετε αυτές τις επικοινωνίες.

Μπορείτε να απαλλαγείτε από τη λήψη επικοινωνιών μάρκετινγκ ανά πάσα στιγμή επικοινωνώντας μαζί μας στο privacy@ascensia.com ή χρησιμοποιώντας τον σχετικό σύνδεσμο διαγραφής από τη λίστα εγγεγραμμένων χρηστών ή παραληπτών σε οποιαδήποτε από τις επικοινωνίες μας.

Θα συνεχίσουμε να επικοινωνούμε μαζί σας για θέματα ή σκοπούς εκτός μάρκετινγκ, όποτε χρειάζεται να εκδώσουμε μια διορθωτική ενέργεια ή ειδοποίηση ασφαλείας, ή όποτε χρειαστεί να σας στείλουμε συγκεκριμένη πληροφόρηση βάσει νομικών, ρυθμιστικών ή ηθικών απαιτήσεων.

4. Διαβίβαση Των Προσωπικών Σας Δεδομένων

Δεν νοικιάζουμε ή πουλάμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε κανέναν. Η Ascensia ενδέχεται να διαβιβάσει ή μοιραστεί τις πληροφορίες σας με:

  • Την Ascensia Diabetes Care US Inc. και την Ascensia Diabetes Care Holdings AG, οι λεπτομέρειες των οποίων βρίσκονται στην Ιστοσελίδα μας http://diabetes.ascensia.com/contact-us     Σε αυτή τη περίπτωση θα εφαρμόζουμε κατάλληλες εγγυήσεις που θα διασφαλίζουν την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, εκτός αν έχει ήδη αποφανθεί η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ότι η χώρα στην οποία διαβιβάζονται τα δεδομένα παρέχει επαρκές επίπεδο προστασίας. Οι εγγυήσεις που θα εφαρμόσουμε περιλαμβάνουν την υπογραφή τυποποιημένων συμβατικών ρητρών και την υπογραφή δεσμευτικών εταιρικών κανόνων μεταξύ της Ascensia και των εταιρειών στις οποίες διαβιβάζονται τα προσωπικά σας δεδομένα. Αντίγραφο των συμβάσεων αυτών μπορείτε να λάβετε επικοινωνώντας μαζί μας στο privacy@ascensia.com
  • Τους επιλεγμένους συνεργάτες μας όπου έχετε επιλέξει να συμμετέχετε σε έρευνες αγοράς ή άλλες πρωτοβουλίες που σχετίζονται με ενέργειες μάρκετινγκ αναφορικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας
  • Έναν πιθανό πωλητή ή αγοραστή στην περίπτωση μιας πώλησης ή εξαγοράς οποιουδήποτε περιουσιακού στοιχείου ή επιχείρησης της Ascensia έτσι ώστε ο αγοραστής να μπορεί να συνεχίζει να σας παρέχει με πληροφορίες και υπηρεσίες
  • Συνεργάτες, οι οποίοι λειτουργούν ως εκτελούντες την επεξεργασία για να μας παρέχουν υπηρεσίες. Όπου παρέχουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε τέτοιους συνεργάτες, απαιτούμε από αυτούς να κρατούν τα προσωπικά σας δεδομένα εμπιστευτικά και ασφαλή, και μπορούν να χρησιμοποιούν τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο σύμφωνα με τις δικές μας οδηγίες
  • Τους διανομείς μας, τους συνεταίρους μας, συμπεριλαμβανομένων και των συνεργατών μας για σκοπούς μάρκετινγκ ή όπου έχετε επιλέξει να μοιραστείτε τα προσωπικά δεδομένα σας, μέσω διάφορων λειτουργιών και δυνατοτήτων που παρέχονται μέσω της Ιστοσελίδας μας.

Μπορούμε επίσης να αποκαλύψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα όταν απαιτείται για να απαντήσουμε σε εξουσιοδοτημένα αιτήματα από κυβερνητικές αρχές ή όπου απαιτείται από τον νόμο, συμπεριλαμβανομένων για σκοπούς εθνικής ασφάλειας. Όπου απαιτείται από τον νόμο, ενδέχεται επίσης να αποκαλύψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα όταν είναι απαραίτητο για την επιβολή ή την εφαρμογή των Όρων Χρήσης της Ιστοσελίδας μας, της παρούσας Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ή άλλων συμφωνιών, για τη θεμελίωση και την άσκηση των δικαιωμάτων, της περιουσίας ή ασφάλειας της Ascensia και του ομίλου εταιρειών της, των προϊόντων και των υπηρεσιών μας και των πελατών μας, των διανομέων ή των επιχειρηματικών συνεργατών μας ή για να αποτρέψουμε ή να αναλάβουμε δράση σχετικά με παράνομες δραστηριότητες ή απάτες, καταστάσεις που ενέχουν δυνητικούς κινδύνους για την ασφάλεια οποιουδήποτε προσώπου ή ως αποδεικτικά στοιχεία σε δικαστική διαφωνία.

5. Αποθήκευση Των Προσωπικών Σας Δεδομένων

  • Τα προσωπικά σας δεδομένα θα είναι αποθηκευμένα σε servers που βρίσκονται σε κράτος μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις, τα προσωπικά σας δεδομένα ενδέχεται να μεταφερθούν στην Ascensia Diabetes Care US Inc. που βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες. Μπορεί επίσης να μεταφέρουμε προσωπικά δεδομένα σε έναν πάροχο υπηρεσιών που βρίσκεται εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, συμπεριλαμβανομένων των περιπτώσεων που χρειάζεται για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, τη διαχείριση ενός ερωτήματος ή αιτήματος που υποβάλετε μέσω της Ιστοσελίδας μας ή την παροχή υπηρεσιών υποστήριξης. Τέτοιες χώρες μπορεί να έχουν διαφορετικά επίπεδα προστασίας δεδομένων από αυτά που ισχύουν εντός της ΕΕ, και όταν μεταφέρουμε προσωπικά δεδομένα, έχουμε λάβει κατάλληλες εγγυήσεις για να προστατεύσουμε την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων, εκτός αν έχει ήδη αποφανθεί η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ότι η χώρα στην οποία διαβιβάζονται τα δεδομένα παρέχει επαρκές επίπεδο προστασίας. Οι εγγυήσεις που εφαρμόζουμε περιλαμβάνουν την υπογραφή τυποποιημένων συμβατικών ρητρών και την υπογραφή δεσμευτικών εταιρικών κανόνων μεταξύ της Ascensia και των εταιρειών στις οποίες διαβιβάζονται τα προσωπικά σας δεδομένα. Αντίγραφο των συμβάσεων αυτών μπορείτε να λάβετε επικοινωνώντας μαζί μας στο privacy@ascensia.com

Η Ascensia θα αποθηκεύσει τις πληροφορίες σας για όσο διάστημα έχουμε την υποχρέωση βάσει νομοθεσίας, και όπου δεν υπάρχει κάποια νομική απαίτηση, θα τα αποθηκεύουμε μόνο για όσο διάστημα χρειάζεται για να ολοκληρώσουμε τους σκοπούς για τους οποίους συλλέχτηκαν όπως περιγράφεται σε αυτήν την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Για να καθορίσουμε την κατάλληλη περίοδο αποθήκευσης προσωπικών δεδομένων λαμβάνουμε υπόψη την ποσότητα, τη φύση, και την ευαισθησία των προσωπικών δεδομένων, τον πιθανό κίνδυνο βλάβης από μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή αποκάλυψη των προσωπικών σας δεδομένων, τους σκοπούς για τους οποίους επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα και το κατά πόσο μπορούμε να πετύχουμε αυτούς τους σκοπούς μέσω άλλων τρόπων, καθώς και τις ισχύουσες νομικές απαιτήσεις.

6. Διατηρώντας τα Προσωπικά Σας Δεδομένα Ασφαλή

Η Ascensia υλοποιεί κατάλληλα οργανωτικά, τεχνικά και φυσικά μέτρα ασφαλείας για να προστατέψει την εμπιστευτικότητα, την ακεραιότητα και τη διαθεσιμότητα των προσωπικών σας δεδομένων. Θα χρησιμοποιούμε αυστηρές διαδικασίες και χαρακτηριστικά ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένων τεχνικών κρυπτογράφησης, και θα παίρνουμε όλα τα ευλόγως απαραίτητα μέτρα για να διασφαλίσουμε ότι τα προσωπικά σας δεδομένα υπόκεινται σε επεξεργασία με ασφάλεια και σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου.

Παρακαλούμε σημειώστε ότι η μετάδοση πληροφοριών μέσω του διαδικτύου δεν είναι απολύτως ασφαλής. Παρόλο που η Ascensia θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για να προστατέψει τα προσωπικά σας δεδομένα, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλεια των πληροφοριών σας που μεταδίδονται μέσω της Ιστοσελίδας μας, και κάθε μετάδοση γίνεται με δικό σας ρίσκο.

7. Χρήση Cookies

Χρησιμοποιούμε cookies και παρόμοιες τεχνολογίες. Αυτά είναι μικρά αρχεία δεδομένων που αποστέλλονται στο πρόγραμμα περιήγησης σας (browser) και τοποθετούνται στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας. Η πληροφορία που περιέχει το cookie ρυθμίζεται από τον server της ιστοσελίδας και μπορεί να χρησιμοποιηθεί όταν ο χρήστης επισκέπτεται την ιστοσελίδα. Τα cookies είναι σχεδιασμένα για να θυμούνται πράγματα που ένας χρήστης του διαδικτύου έχει κάνει όσο βρισκόταν στην ιστοσελίδα στο παρελθόν, που μπορεί να περιλαμβάνει την τοποθέτηση προϊόντων στο καλάθι αγορών, τη σύνδεση, ή την επιλογή κάποιων συνδέσμων (links).

Κάνουμε συνεχείς βελτιώσεις και αλλαγές στους τρόπους που χρησιμοποιούμε τα cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και θα κρατάμε αυτήν την ενότητα της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων πάντα ενήμερη με τα cookies που χρησιμοποιούμε.

Στην Ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε τα παρακάτω cookies:

  • Απολύτως αναγκαία cookies: Απαραίτητα και απαιτούμενα για τη λειτουργία της Ιστοσελίδας μας. Περιλαμβάνουν για παράδειγμα, cookies που σας επιτρέπουν να συνδέεστε σε ασφαλείς περιοχές της Ιστοσελίδας μας, να περιηγείστε στην Ιστοσελίδα και να κάνετε χρήση των λειτουργιών της.
  • Cookies ανάλυσης /cookies επιδόσεων: Επιτρέπουν στην Ascensia να αναγνωρίζει και να μετράει τον αριθμό επισκεπτών και να βλέπει πώς κινούνται οι επισκέπτες στην Ιστοσελίδα μας κατά τη χρήση της. Αυτό μας βοηθάει να βελτιώνουμε τον τρόπο λειτουργίας της Ιστοσελίδας μας, για παράδειγμα, διασφαλίζοντας ότι οι χρήστες βρίσκουν εύκολα αυτό που ψάχνουν.
  • Λειτουργικά cookies: Αυτά σας αναγνωρίζουν όταν επιστρέφετε στην Ιστοσελίδα μας. Αυτό μας επιτρέπει να εξατομικεύουμε το περιεχόμενό μας για εσάς, για παράδειγμα, την επιλογή γλώσσας ή χώρας.
  • Cookies στόχευσης: Τα cookies αυτά καταγράφουν την επίσκεψή σας στην Ιστοσελίδα μας, τις σελίδες που έχετε επισκεφτεί και τους συνδέσμους που έχετε ακολουθήσει. Θα χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες αυτές για να κάνουμε την Ιστοσελίδα μας και τις διαφημίσεις που εμφανίζονται σε αυτήν πιο σχετικές με αυτά που σας ενδιαφέρουν. Επίσης, ενδέχεται να μοιραστούμε τις πληροφορίες αυτές με τρίτους για τον σκοπό αυτό.

Ορισμένα από αυτά είναι μόνιμα cookies («permanent cookies») που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να σας θυμάται η Ιστοσελίδα σε περίπτωση που πάτε να συνδεθείτε σε περιοχές περιορισμένης πρόσβασης. Άλλα είναι cookies συνεδρίας («session cookies»), τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ανώνυμη αναγνώριση μιας επίσκεψης στην ιστοσελίδα για καθαρά τεχνικούς σκοπούς. Τα cookies συνεδρίας αποθηκεύονται μόνο προσωρινά κατά τη διάρκεια των συνεδριών περιήγησης και διαγράφονται μόλις κλείσει ο browser.

Χρησιμοποιούμε cookies και παρόμοιες τεχνολογίες για τους παρακάτω σκοπούς:

  • για να βελτιώνουμε την ασφάλεια της Ιστοσελίδας μας  
  • για να σας αναγνωρίζουμε όταν συνδέεστε στην Ιστοσελίδα μας και να θυμόμαστε τις προτιμήσεις σας  
  • για να αναλύουμε πώς χρησιμοποιείτε την Ιστοσελίδα μας παρακολουθώντας συγκεκριμένες ενέργειες στην Ιστοσελίδα μας, όπως την ολοκλήρωση μιας αγοράς και τις επισκέψεις στις διάφορες σελίδες της Ιστοσελίδας μας
  • για να συλλέγουμε ανώνυμες στατιστικές πληροφορίες για το πώς οι επισκέπτες χρησιμοποιούν την Ιστοσελίδα μας ώστε να μπορούμε να κάνουμε βελτιώσεις στη χρηστικότητά της και να βελτιώνουμε την αξία του περιεχομένου που διαθέτουμε
  • για να σας επιτρέπουμε να μοιράζεστε σελίδες με τα κοινωνικά δίκτυα όπως τα Twitter, Facebook και LinkedIn;
  • για να καθορίζουμε την αποτελεσματικότητα των ενεργειών προώθησης και επικοινωνίας που διενεργούμε ηλεκτρονικά, τόσο ως προς τις πωλήσεις όσο και ως προς τη δραστηριότητα των χρηστών στην Ιστοσελίδα μας
  • για να βελτιστοποιούμε τη διαφήμισή μας διασφαλίζοντας ότι μπορούμε να προσφέρουμε διαφημίσεις σε άλλους ιστότοπους σε όσους επισκέπτονται την Ιστοσελίδα μας
  • για να μπορούμε να αξιολογούμε τη διαφήμιση εντοπίζοντας γεγονότα (όπως εγγραφές, ολοκλήρωση αγορών, κλπ.) στην Ιστοσελίδα μας που συνέβησαν ως άμεσο αποτέλεσμα της διαφήμισής μας
  • για να διασφαλίζουμε ότι η διαφήμισή μας σε άλλους ιστότοπους είναι σχετική για εσάς

Επίσης χρησιμοποιούμε cookies και παρόμοιες τεχνολογίες που παρέχονται από άλλες εταιρίες για να συλλέξουμε πληροφορίες κυκλοφορίας ιστότοπου όπως ώρα, ημερομηνία, διεύθυνση IP, και πρόγραμμα περιήγησης, έτσι ώστε να μπορούμε να αποθηκεύουμε τις προτιμήσεις σας και άλλες πληροφορίες στη συσκευή σας και να σας γλιτώνουμε χρόνο στις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας εξαλείφοντας την ανάγκη να καταχωρίζετε συνεχώς τις ίδιες πληροφορίες. Στις περισσότερες περιστάσεις οι πληροφορίες που συλλέγονται δεν μπορούν να σας αναγνωρίσουν ως πρόσωπο. Τα δεδομένα αυτά θα μπορούσαν πιθανότατα να οδηγήσουν στην αναγνώρισή σας, αλλά δεν τα χρησιμοποιούμε για να κάνουμε κάτι τέτοιο.

Για ορισμένα από τα cookies που χρησιμοποιούμε χρειαζόμαστε την συγκατάθεσή σας, όπως για παράδειγμα για την χρήση των Google Analytics και για τα cookies που χρησιμοποιούμε για να σας αποστέλλουμε στοχευμένες διαφημίσεις. Κατά την πρώτη είσοδό σας στην Ιστοσελίδα, ζητάμε ρητά να μας παράσχετε την συγκατάθεσή σας στην χρήση των cookies αυτών και αν αρνηθείτε δεν χρησιμοποιούμε αυτά τα cookies σε εσάς.

8. Google Analytics

Χρησιμοποιούμε cookies του Google Analytics για να συλλέγουμε πληροφορίες και να συνθέτουμε αναφορές για το πώς οι επισκέπτες μας χρησιμοποιούν την Ιστοσελίδα μας, και χρησιμοποιούμε αυτήν την πληροφορία για να μας βοηθήσει να βελτιώσουμε την Ιστοσελίδα μας. Το Google Analytics κατά κύριο λόγο χρησιμοποιεί cookies αρχικού κατασκευαστή τα οποία δεν διαμοιράζονται με άλλες ιστοσελίδες που επισκέπτεστε. Οι πληροφορίες που συλλέγουν τα cookies είναι επί το πλείστον ανώνυμες και περιλαμβάνουν τον αριθμό χρηστών στην Ιστοσελίδα, την προέλευση αυτών των επισκεπτών, και πόσες φορές έχουν επισκεφτεί την Ιστοσελίδα. Η Google έχει δημοσιοποιήσει πληροφορίες σχετικά με το Απόρρητο και τη διασφάλιση δεδομένων.

Το Google Analytics συλλέγει τη διεύθυνσή σας IP, η οποία είναι ένας μοναδικός κωδικός που εκχωρείτε σε κάθε υπολογιστή και συσκευή που είναι συνδεδεμένα στο διαδίκτυο. Οι διευθύνσεις IP συνήθως εκχωρούνται ανά γεωγραφικές περιοχές και επιτρέπουν τους φορείς εκμετάλλευσης ιστοσελίδων να αναγνωρίσουν τη χώρα και την πόλη που βρίσκεται ο υπολογιστής. Μπορούμε να συλλέξουμε είτε πλήρως είτε μέρος μιας διεύθυνσης IP για να μας βοηθήσει να αναγνωρίσουμε την τοποθεσία των επισκεπτών της ιστοσελίδας μας. Το Google Analytics συλλέγει επίσης δημογραφικά στοιχεία και πληροφορίες για τα ενδιαφέροντα, συμπεριλαμβανομένων της ηλικίας και του φύλου όπου αυτά είναι διαθέσιμα μέσα στο cookie.

To Google Analytics χρησιμοποιεί επίσης cookies τρίτων (όπως το DoubleClick cookie) σε ιστοσελίδες όπου χρησιμοποιούνται οι Λειτουργίες Διαφήμισης του Google Analytics, όπως Remarketing ή AdWords. Η χρήση της λειτουργίας Google Analytics Remarketing μας επιτρέπει την παράδοση στοχευμένης και σχετικής διαφήμισης προς εσάς όταν πλοηγήστε κάπου αλλού στο διαδίκτυο. Η λειτουργία αυτή μπορεί να δουλέψει και μεταξύ διαφορετικών συσκευών στις οποίες έχετε έναν λογαριασμό Google και έχετε επιλέξει η Google να συσχετίζει το ιστορικό περιήγησής σας στο διαδίκτυο με τον λογαριασμό σας και να χρησιμοποιεί πληροφορίες από τον λογαριασμό σας για να εξατομικεύει τις διαφημίσεις που βλέπετε κατά την περιήγησή σας στο διαδίκτυο. Όταν είστε συνδεδεμένοι στον λογαριασμό σας στη Google, η Google θα χρησιμοποιήσει τα δεδομένα σας μαζί με τα δεδομένα ανάλυσης που αποκτούν από τα cookies τρίτου μέρους στην ιστοσελίδα μας για την καλύτερη προβολή των διαφημίσεων σε άλλους ιστότοπους που επισκέπτεστε και με βάση τις προηγούμενες συνήθειες περιήγησης. Για να υποστηρίξει αυτή τη λειτουργία, η Google θα συλλέξει αναγνωριστικά τα οποία έχουν πιστοποιηθεί από την Google.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτά τα cookies διαφήμισης μπορείτε να βρείτε στο http://www.google.com/intl/en/policies/technologies/ads/. Μπορείτε να εξαιρεθείτε από αυτές τις λειτουργίες, μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις διαφημίσεων της Google.

9. Αποκλεισμός των Cookies

Σε κάθε περίπτωση, μπορείτε να αρνηθείτε να δεχτείτε τα cookies μεταβάλλοντας τις ρυθμίσεις στο πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο (για παράδειγμα Internet Explorer, Chrome και Firefox). Λάβετε υπόψη ότι αν επιλέξετε να μην επιτρέπονται cookies, ορισμένες περιοχές της ιστοσελίδας μας ενδέχεται να μην λειτουργούν σωστά ή να μην είναι προσβάσιμες.

Γενικά, συμβουλευόμενοι την επιλογή μενού βοήθειας στο πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο, υπάρχουν διαθέσιμες οδηγίες σχετικά με τον τρόπο απενεργοποίησης ή διαγραφής των cookies. Τα περισσότερα προγράμματα περιήγησης έχουν ρυθμιστεί ώστε να δέχονται αυτά τα cookies αυτόματα. Επιπλέον, μπορείτε να απενεργοποιήσετε την αποθήκευση των cookies ή να προσαρμόσετε το πρόγραμμα περιήγησής σας για να σας ενημερώνει πριν αποθηκευτεί το cookie στον υπολογιστή σας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε προγράμματα αυτορρύθμισης που είναι διαθέσιμα στη δικαιοδοσία σας για να διαχειριστείτε τον τρόπο με τον οποίο διαφημίζουν σε εσάς άλλες εταιρείες εκτός από την Google, όπως είναι το Your Online Choices.

Σημειώστε, ωστόσο, ότι αν διαγράψετε τα cookies σας δεν θα αναγνωρίζουμε πλέον αυτόματα ότι έχετε συμφωνήσει με την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και θα ζητήσουμε την επιβεβαίωση αυτής.

10. Παιδιά

Δεν θα συλλέξουμε ή δεν θα χρησιμοποιήσουμε μέσω της Ιστοσελίδας μας προσωπικά δεδομένα οποιουδήποτε γνωρίζουμε ότι είναι κάτω των 16 ετών χωρίς την προηγούμενη καταφατική και επαληθεύσιμη συναίνεση του γονέα / κηδεμόνα του. Ένας γονέας / κηδεμόνας έχει το δικαίωμα, κατόπιν αιτήματος, να βλέπει τις πληροφορίες που παρέχει το παιδί του ή / και να απαιτεί τη διαγραφή του. Αν ανακαλύψουμε ότι ένα παιδί μας έχει παράσχει προσωπικά δεδομένα μέσω της ιστοσελίδας μας, θα λάβουμε εύλογα μέτρα για να διαγράψουμε αυτά τα δεδομένα. Εάν είστε γονέας / κηδεμόνας και έχετε οποιαδήποτε ανησυχία σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα του παιδιού σας σε σύνδεση με την Ιστοσελίδας μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Ascensia στο privacy@ascensia.com ή ταχυδρομικά στη διεύθυνση Ascensia Diabetes Care Ελλάς Α.Ε., Λεωφ. Βουλιαγμένης 114, Τ.Κ. 166 74, Γλυφάδα, Ελλάδα.

11. Άσκηση των Δικαιωμάτων σας

Έχετε το δικαίωμα να: (α) ζητήσετε πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα που κρατάμε σχετικά με εσάς, (β) ζητήσετε να διορθώσουμε οποιαδήποτε προσωπικά δεδομένα κρατάμε σχετικά με εσάς και δεν είναι σωστά, (γ) ζητήστε να διαγράψουμε οποιαδήποτε προσωπικά δεδομένα κρατάμε σχετικά με εσάς, (δ) περιοριστεί η επεξεργασία προσωπικών δεδομένων που κρατάμε σχετικά με εσάς, (ε) αντιτεθείτε στην επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας, και/ή (ζ) λάβετε οποιαδήποτε προσωπικά δεδομένα κρατάμε σχετικά με εσάς σε μια δομημένη και αναγνώσιμη μορφή από οποιαδήποτε κοινώς χρησιμοποιούμενη μηχανή ανάγνωσης ή να διαβιβαστούν αυτές οι προσωπικές πληροφορίες σε μια άλλη εταιρία. Μπορεί να σας ζητήσουμε πρόσθετες πληροφορίες για την επιβεβαίωση της ταυτότητάς σας και για λόγους ασφαλείας, προτού σας αποκαλύψουμε τις πληροφορίες που ζητήσατε.

Για να ασκήσετε οποιοδήποτε από τα δικαιώματά σας σε σχέση με τα προσωπικά σας δεδομένα ή για να ανακαλέσετε την συγκατάθεσή σας στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Ascensia μέσω email στο privacy@ascensia.com ή ταχυδρομικά στη διεύθυνση Ascensia Diabetes Care Ελλάς Α.Ε., Λεωφ. Βουλιαγμένης 114, Τ.Κ. 166 74, Γλυφάδα, Ελλάδα, υπόψιν: Υπεύθυνου Προστασίας Δεδομένων. Θα επεξεργαστούμε κάθε αίτημα σύμφωνα με τους τοπικούς νόμους, τις πολιτικές και τις διαδικασίες μας. Έχετε, επίσης, το δικαίωμα να υποβάλλετε καταγγελία αν θεωρείτε ότι παραβιάζουμε την νομοθεσία για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενώπιον της Ελληνικής Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

12. Σύνδεσμοι σε Άλλες Ιστοσελίδες

Η Ιστοσελίδα μας μπορεί να περιέχει συνδέσμους προς άλλους δικτυακούς τόπους τρίτων που δεν διέπονται από αυτήν τη Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Παρόλο που προσπαθούμε να συνδεόμαστε μόνο με ιστότοπους με υψηλά πρότυπα προστασίας προσωπικών δεδομένων, αυτή η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων δεν θα ισχύει πλέον μόλις εγκαταλείψετε την Ιστοσελίδα μας.

Οι σύνδεσμοι με άλλους δικτυακούς τόπους παρέχονται μόνο για ενημέρωση και δεν αποτελούν οποιασδήποτε μορφής έγκρισης ή αποδοχής αυτών των άλλων ιστότοπων. Η Ascensia και / ή οι συνδεδεμένες με αυτήν εταιρείες δεν είναι υπεύθυνες για το περιεχόμενο συνδέσμων ή ιστοσελίδων τρίτων και δεν κάνουν καμία εκπροσώπηση σχετικά με το περιεχόμενό τους ή την ακρίβειά τους. Η χρήση των ιστότοπων τρίτων μερών γίνεται με δική σας ευθύνη.

13. Αλλαγές στην παρούσα Πολιτική

Οποιεσδήποτε αλλαγές θα κάνουμε στο μέλλον στη Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων μας θα αναρτηθούν σε αυτήν τη σελίδα και θα σας ειδοποιηθούν, κατά περίπτωση, με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Παρακαλούμε ελέγχετε τακτικά για να δείτε τυχόν ενημερώσεις ή αλλαγές στη παρούσα Πολιτική.

14. Επικοινωνία

Ερωτήσεις, σχόλια και αιτήματα σχετικά με αυτήν τη Πολιτική είναι ευπρόσδεκτα και θα πρέπει να απευθύνονται στον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων του Ομίλου Ascensia στο privacy@ascensia.com ή στη διεύθυνση της Ascensia Diabetes Care Ελλάς Α.Ε., Λεωφ. Βουλιαγμένης 114, Τ.Κ. 166 74, Γλυφάδα, Ελλάδα, υπόψιν: Υπεύθυνου Προστασίας Δεδομένων. Εάν επικοινωνήσετε μαζί μας, θα κάνουμε ό, τι είναι δυνατό για να αντιμετωπίσουμε τυχόν ανησυχίες σας σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.

Back to Top